Vet bevriezen = vet verliezen

Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Low Level Laser Therapy

Voordelen van Cold laser behandelingen:

  • Ontspannend en pijnloos 
  • Volume herstel zonder inspuitingen
  • Huideigen werkstoffen
  • Direct een mooi en zichtbaar resultaat 
  • Huidcellen krijgen nieuwe energy

Bij deze behandeling maken wij gebruik van Hyaluronzuur in combinatie met de Low Level Laser Therapy. Low Level Laser Therapy wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er geen warmte bij vrijkomt en er dus geen risico op verbranden is. Wij werken met dermatologisch getest en zeer hoogwaardig hyaluronzuur.  Hyaluronzuur is een huideigen stof dat een zeer grote hoeveelheid vocht aan zich kan binden en mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van uw huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor de huid gaat “doorhangen” en ouder toont.

Dankzij de Gold Laser kan uw huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen. De hyaluron moleculen worden in de huid opgeslagen waardoor het percentage hyaluronzuur langdurig wordt verhoogd. Deze toename van Hyaluronzuur in de huid resulteert in een zichtbaar jongere, vollere en frissere huidstructuur.

De behandeling biedt een rimpelbehandeling en een huidverjonging aan zonder injecties en zonder chirurgie. Ook zeer geschikt voor hals, decolleté en bijvoorbeeld de handen.

Na de Coldlaser behandeling sluiten wij af met het voeden en beschermen van de huid. Wij masseren essentiële vitaminen, antioxidanten, en een beschermingsfactor in met de Skin Polisher, waardoor u de skinclinic met een gladde en stralende huid verlaat.

Wij raden deze behandeling aan in kuurverband van ongeveer 8 behandelingen. De onderhoudsbehandeling van een keer per 5 a 6 weken zorgt ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft.

Een losse behandeling geeft een enorme boost aan uw huid, maar het resultaat is minder lang zichtbaar.

Wij adviseren u graag wat voor uw huid het beste is tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Volg ons op facebook