Vet bevriezen = vet verliezen

Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Micro-dermabrasie

Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden.

U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Doordat wij de bovenste lagen van de opperhuid verwijderen, prikkelen wij uw huid om nieuwe cellen aan te maken.

Littekens en rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding en er ontstaat een gladde en gave huid. Bij een acne huid worden de onzuiverheden minder en de acne neemt snel af.

Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

De behandeling start in kuurverband met 1x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt.

  • Huidverjonging / rimpelbehandeling
  • Huidverfrissing (doffe/vale huid en rokershuid)
  • Pigment- en ouderdomsvlekken
  • Verzachten van littekens (snij- en brandwonden)
  • Vermindering van hardnekkige acne / vervaging van acne littekens
  • Striae (zwangerschapsstriemen)

Als aanvulling adviseren wij de DermaShaper behandeling(link naar DermaShaper). Dit apparaat heeft drie behandelmogelijkheden voor verschillende toepassingen, namelijk ultrasoon behandeling, elektrotherapie en ionisatie. Een goede aanvulling op de microdermabrasie behandeling, omdat het de huid met de ultasoon optie weer kalmeert en roodheid verminderd. Tevens kunnen werkstoffen door middel van ionisatie dieper in de huid worden ingesluisd en helpt elektrotherapie de huid te versterken en vetophopingen doeltreffend af te breken.

Hygiëne vinden wij bij Schoonheidssalon Aleida zeer belangrijk, daarom krijgt iedere microdermabrasiecliënt(e) een nieuw opzetstuk en wordt na elke behandeling dit opzetstukje weggegooid.

Wij werken met grove en fijne(re) kristallen, zodat we de behandeling nauwkeuriger op elk huidtype en huidgebied kunnen afstemmen.

Unieke combinatie met de Dermashaper mogelijk waardoor werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden en de huid sneller herstelt.

Nog betere resultaten door ondersteuning van binnenuit met Nutricosmetics.

Download hier de brochure.

Volg ons op facebook