Schoonheidssalon Den Haag

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Dermage Skinclinic, de schoonheidssalon in Den Haag

Zoekt u een schoonheidssalon in Den Haag of omgeving? Bij Dermage Skinclinic Nootdorp bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Wij willen u graag met een stralende en gezonde huid ouder laten worden. Met onze behandelingen, afgestemd op de conditie van uw huid, zorgen wij voor het gewenste resultaat. De schoonheidsspecialisten in onze schoonheidssalon maken enkel gebruik van de beste (medische) huidproducten. Op deze manier kunnen we effectief uw huidproblemen aanpakken. Wilt u in Den Haag ook een body-wizard cryolipolyse, facial, peeling of microdermabrasie behandeling laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Schoonheidssalon

Kom langs bij onze schoonheidssalon in regio Den Haag

Bij Dermage Skinclinic Nootdorp focussen we ons allereerst op de leeftijd van uw huid. Wij willen er met de juiste behandeling voor zorgen dat uw huid er morgen jonger uitziet dan gisteren. Een huid die gezond en stralend ouder wordt. Om dit resultaat te kunnen bereiken, bieden wij meer dan een gewone gezichtsbehandeling. In plaats van huidverzorging werken wij met hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals. Wat uw huidprobleem ook is, wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing. Huidproblemen waar wij bijvoorbeeld een oplossing voor vinden zijn acne en rosacea. Niet alleen onze kundige schoonheidsspecialisten helpen u daarbij, maar ook onze cosmetisch arts, Raymond de Zeeuw, met wie wij mee samenwerken.

De verschillende behandelingen die wij aanbieden

U kunt in onze schoonheidssalon in Den Haag voor diverse behandelingen terecht. Wij zetten ze voor u op een rij:

Wilt u meer weten over een specifieke behandeling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Intakegesprek met onze schoonheidsspecialist in Den Haag

Uiteraard beginnen we niet zomaar aan een behandeling. We starten met een intakegesprek. Wij bieden namelijk geen standaard behandelingen aan, en willen eerst zien wat uw huid op het moment nodig heeft. Tijdens het gratis intakegesprek onderzoekt onze specialist uw huidconditie. Vervolgens bepalen we samen met u welke behandeling past bij uw behoeftes. Wilt u na het intakegesprek ook direct een behandeling krijgen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek plus behandeling.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak

Bent u in Den Haag op zoek naar een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor huidverbetering en huidverjonging? Dan zit u helemaal goed bij Dermage Skinclinics. Maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dit u door te bellen naar 015-8893003 of te mailen naar joke@dermage.nl. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies of vragen over de verschillende behandelingen. Wij horen dan graag uw wensen voor een behandeling bij onze schoonheidssalon in Den Haag en omgeving.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn