Schoonheidssalon Pijnacker

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

De schoonheidssalon in regio Pijnacker

Op zoek naar een schoonheidssalon in regio Pijnacker die net dat beetje meer biedt? Bij Dermage Skinclinic Nootdorp bent u aan het juiste adres. Wij hebben onze gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Om dit te realiseren passen bij verschillende soorten behandelingen toe. Deze behandelingen worden helemaal afgestemd op de conditie van uw huid, zodat we effectief uw huidproblemen kunnen aanpakken. Tijdens de behandeling gebruiken we moderne apparaten en (medische) huidproducten om het beoogde resultaat de realiseren. Lees verder als u meer wilt weten over onze behandelingen en onze schoonheidssalon in regio Pijnacker. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Microdermabrasie

Kom langs in onze schoonheidssalon in regio Pijnacker

Ieder huidprobleem vereist een andere aanpak. Of dat u nu last heeft van acne, couperose of rosacea, in onze schoonheidssalon in regio Pijnacker kunnen wij u helpen. Wij voeren namelijk verschillende soorten behandelingen uit die effectief uw huidprobleem aanpakken. Uw huid verdient de beste zorg en daarom wordt de behandeling volledig afgestemd op uw huidconditie. Door gebruik te maken van moderne apparatuur en hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals, zorgen wij voor de gewenste huidverbetering en huidverjonging. Neem vandaag contact op met onze schoonheidsspecialistes of cosmetisch arts en bespreek uw wensen.

De behandelingen in onze schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon in omgeving Pijnacker voeren wij verschillende soorten behandelingen uit. Wij bieden onder andere het volgende:

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Spreek af voor een gratis intakegesprek

Misschien weet u niet precies welke behandeling de juiste is voor uw huidconditie? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bekijkt onze schoonheidsspecialist uw huid. Welke huidproblemen komen we tegen? En welke behandeling kan worden ingezet om het probleem aan te pakken? We leggen u de verschillende mogelijkheden voor en kiezen samen een behandeling. Een behandeling en het intakegesprek combineren? Dat kan ook! Neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij uitvoeren in regio Pijnacker? Of wilt u direct een afspraak met ons maken voor een gratis intakegesprek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003 of te mailen via joke@dermage.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor een behandeling bij onze schoonheidssalon in regio Pijnacker.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn