Schoonheidssalon Zoetermeer

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Bezoek onze schoonheidssalon in regio Zoetermeer

Wilt u uw huidproblemen aanpakken met een behandeling in een schoonheidssalon in Zoetermeer of omgeving? Kom dan langs bij Dermage Skinclinic Nootdorp. Wij zijn expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Door een behandeling toe te passen die is afgestemd op de conditie van uw huid, zorgen wij ervoor dat uw huid weer gaat stralen. Wij maken gebruik van moderne apparaten en (medische) huidproducten van de beste kwaliteit. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in omgeving Zoetermeer voor een gratis intakegesprek.

Microdermabrasie

Maak kennis met onze schoonheidssalon in regio Zoetermeer

Bent u op zoek naar een passende behandeling voor uw huidproblemen? Heeft u bijvoorbeeld last van acne, couperose of rosacea? Dan bent u bij Dermage Skinclinic Nootdorp aan het juiste adres. In onze schoonheidssalon in omgeving Zoetermeer voeren wij verschillende soorten behandelingen uit om uw huidprobleem effectief aan te pakken. Moderne apparatuur en hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals zorgen ervoor dat uw huid straalt als nooit tevoren. Onze goed opgeleide schoonheidsspecialistes gaan graag met u aan de slag om een prachtig resultaat te realiseren.

De behandelingen in onze schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon in regio Zoetermeer kunnen wij verschillende soorten behandelingen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wilt u meer weten over een specifieke behandeling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Gratis intakegesprek

Weet u niet precies welke behandeling nodig is om uw huidprobleem aan te pakken? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek in onze schoonheidssalon bekijkt onze schoonheidsspecialiste de conditie van uw huid. Op basis van deze huidanalyse en door goed te luisteren naar uw wensen, bepalen we uiteindelijk samen welke behandeling we gaan toepassen. Indien gewenst kunt u de behandeling direct na het intakegesprek laten uitvoeren.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze behandelingen en werkwijze? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003. Mailen kan ook naar joke@dermage.nl. Laat ons weten wat u wensen zijn voor een behandeling in onze schoonheidssalon in regio Zoetermeer.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn