Vet bevriezen = vet verliezen

Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Joke Mokveld

De passie voor dit mooie vak was er bij mij al op jonge leeftijd. Als kind kon ik uren doorbrengen met crèmes en make-up etc. De drogist/parfumerie was mijn favoriete winkel.

Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in deze branche.

In 1984 heb ik mijn opleiding bij Instituut Dangremond in Den Haag afgerond met het vakdiploma. Gevolgd door diverse opleidingen en cursussen zoals: dermatologie, micro needling, microdermabrasie, IPL ontharen, acne, donkere huid, verschillende massages etc. Ruim 30 jaar ervaring en scholing, en nog steeds leer ik elk jaar weer bij.

Bijleren is in ons vak noodzakelijk, maar ook erg leuk. Ik vind het heerlijk om weer iets nieuws te kunnen aanbieden aan onze klanten. Ik volg zo veel mogelijk de congressen over dermatologie en alles wat met de huid te maken heeft.

Ik ben getrouwd met Silvester en heb twee kinderen Samantha en Ricardo. Mijn gezinsleden zijn erg betrokken bij de salon en dragen ook hun steentje bij als het gaat om de ontvangst van klanten, de  telefoon aannemen of een helpende hand bij een open dag of event.

Joke Mokveld Joke Mokveld
Volg ons op facebook