Vet bevriezen = vet verliezen

Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Raymond de Zeeuw

Mijn naam is Raymond de Zeeuw en ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam waar ik in 1996 mijn artsendiploma behaalde.
Vanaf januari 2015 heb ik een samenwerking met Dermage Skinclinic. Ik werk als zelfstandig cosmetisch arts en fleboloog onder de bedrijfsnaam : Cosmetiek Raymond de Zeeuw (CRZ), Ik heb diverse samenwerkingen vastgelegd met schoonheidssalons en pedicures. Ik bezoek de salons en praktijken op verzoek en onderzoek en behandel de klanten op locatie. Dit betreft onverzekerde zorg. De zorg die ik verleen wordt overigens ook niet binnen het ziekenhuis, een ZBC of privé kliniek vergoed.

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601. Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP), de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVVCC) en de Nederlandse vereniging ten behoeve van de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen (NLSAS).

Direct na het artsexamen heb ik 4 jaar gewerkt als arts-assistent op de afdeling dermatologie in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Tijdens die 4 jaar ben ik veel in aanraking gekomen met patiënten die last hadden van spataderen (varices) en een open been (ulcus cruris venosum). De tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met varices en open benen is de flebologie.
In 2000 werd de flebologie een van de speerpunten van het Franciscus en heb ik een bijdrage geleverd aan het opbouwen van het Flebologisch Centrum zoals dat momenteel is gesitueerd in het Franciscus. Gedurende die periode heb ik veel klinische ervaring en kennis opgedaan op het gebied van de flebologie.

In 2007 heb ik na 10 jaar het ziekenhuis verlaten en ben ik als fleboloog gaan werken in de Polikliniek de Blaak. Ik heb daar vele patiënten mogen ontmoeten, onderzoeken en behandelen. Mijn handelingen bestonden uit de duplex diagnostiek, muller chirurgie, sclerocompressietherapie en echosclerose.

Sinds 2012 ben ik me naast de flebologie ook gaan verdiepen in een geheel andere tak van de geneeskunde, de cosmetische geneeskunde (injectables, cryolipolysis, lasertherapie (fractional CO2 laser, vaatlaser en laseren van onychomycosis (met schimmel geïnfecteerde nagels)). Dat vergt vaak weer een gehele andere benadering van de klant, waarbij je samen gaat kijken wat de wensen zijn en wat je voor iemand kunt betekenen.

 

Raymond de Zeeuw Raymond de Zeeuw
Volg ons op facebook