Cosmetische arts

  • Altijd een gratis intakegesprek
  • Gespecialiseerde huidspecialisten
  • Ruime ervaring
  • Allernieuwste technieken

Samenwerking met cosmetisch arts

Raymond de Zeeuw is zowel cosmetisch arts als fleboloog. Als cosmetisch arts heeft hij zich gespecialiseerd in anti-rimpelbehandelingen met injectables. Door middel van deze behandeling kunnen zowel het volume als de contouren van het gezicht hersteld worden. Uw gezicht krijgt hierdoor weer een natuurlijk en fris uiterlijk. Elk gezicht is uniek en verdient een persoonlijke en zorgvuldige benadering.

Als fleboloog houdt hij zich bezig met de diagnostiek en de behandeling van spataderen. Deze spataderen zijn vaak cosmetisch ontsierend, maar ze kunnen ook op termijn leiden tot medische klachten. Beide aspecten verdienen de volledige aandacht aangezien u naast mooie benen vooral ook gezonde benen wilt.

Een ander veel voorkomende en tevens ontsierende aandoening is de schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd). Door behandeling met de laser van deze nagels kan hij een aanzienlijke verbetering teweegbrengen van deze met schimmel geïnfecteerde nagel(s).

Ruime ervaring

Raymond de Zeeuw heeft ruim 15 jaar ervaring en is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601. Daarnaast lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP), de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVVCC) en de Nederlandse vereniging ten behoeve van de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen (NLSAS).

Kijk hier voor meer informatie over de diverse behandelingen.

Kijk hier voor de prijzen.

Dermage skinclinic werkzaam in regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer.