T-away

  • Altijd een gratis intakegesprek
  • Gespecialiseerde huidspecialisten
  • Ruime ervaring
  • Allernieuwste technieken

Verwijder oneffenheden met T-away

Steelwratjes (fibromen), bloedblaasjes, rode adertjes, spider naevi en andere huidoneffenheden verdwijnen binnen enkele minuten. Dit is mogelijk door het gebruik van een unieke technologie; USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek – die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt – is met de T-away voor het eerst voor cosmetische doeleinden beschikbaar. De T-away biedt u een snelle behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Uiteraard zijn voor deze behandelingen zeer intensieve opleidingen en trainingen gevolgd. De behandelingen zijn volkomen veilig.

Succesvolle behandelingen

  • Couperose
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Bloedblaasjes

Pigmentvlekken,  ook wel levervlekken of ouderdomsvlekken genoemd, verwijderen wij met de T-away tot een maximale grootte van een euro muntstuk.

De behandeling

Voorafgaand aan een behandeling wordt een grondig intakegesprek gehouden om er zeker van te zijn dat alle mogelijke risico’s uitgesloten worden. Zo kunnen er ook contra indicaties zijn zoals een Pace Maker, Thrombose, Kanker, HIV, Hemophilia (bloederziekte), Zwangerschap en Epilepsie.

Voor een goed resultaat is ook de nabehandeling thuis belangrijk. Zo dient u o.a. voor het behandelde gebied hete en natte plaatsen (zoals sauna’s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling. U dient zonlicht zo veel mogelijk te mijden en 6 weken een sunblock te gebruiken van tenminste factor 30.

De behandeling van bovenstaande huidaandoeningen is ideaal in het voor- of najaar i.v.m. de sterke temperatuurverschillen en/of UV stralen (zonlicht). Wij adviseren u graag of de T-away de beste oplossing is voor uw huid tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Dermage skinclinic werkzaam in regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer.