Cryolipolyse Body-wizard

  • Altijd een gratis intakegesprek
  • Gespecialiseerde huidspecialisten
  • Ruime ervaring
  • Allernieuwste technieken

Wilt u blijvend uw vet verliezen?

VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN
Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Stoort u zich aan uw probleemzones? Wij hebben DE oplossing voor u. Met de nieuwste techniek om vet blijvend te verwijderen. De Body-wizard pakt gebieden zoals buik, love handles, rug en armen en benen aan met de cryolipolyse behandeling. Een innovatieve techniek waarbij vetcellen bevroren worden en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf worden afgevoerd.

Met de unieke Body-wizard is het vanaf nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen in een behandeling van circa 1 uur! De Body-wizard maakt gebruik van de bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen.

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling. U kunt nu eindelijk afscheid nemen van de vetophopingen die u het meeste storen. Wilt u ook uw vetcellen bevriezen om plaatselijk slanker en strakker te worden? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Het vet blijft weg

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Hoe werkt een Cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Alleen de vetcellen kunnen niet tegen deze kou, het oppervlakkige huidweefsel wordt niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid.

Geen hersteltijd

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen, beursgevoel of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Een uur is zo voorbij

Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen. Ook is het mogelijk om deze behandeling met een facial of peeling te combineren. Indien u kiest voor de Age later en Relax facial dan vindt de ontspannende gezichtsmassage altijd plaats nadat de Cryo behandeling is afgelopen, zodat wij de volledige ontspanning kunnen garanderen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, Banana roll (bovenbeen-bil overgang), bovenbenen en armen (kipfilet).

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Gemiddeld geeft elke Body-wizard Cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Ingredienten Cosbeau

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

Wetenschappelijk onderbouwd

Het cryolipolyseproces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd

Cosbeau actieve grondstoffen

De bewezen actieve grondstoffen in het Antifreeze Mask en het Cosbeau slimming serum:

  • Hibiscus esculentus extract Versteviging van de huid
  • Spirulina Versteviging en herstructurering van de huid
  • Cafeïne en carnitine Stimulatie van de vetafbraak
  • Soja Remt de vorming van nieuwe  adipocyten (cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
  • Citrus auranthium amara fruit extract Hydratatie en heeft een gladmakende werking
  • Hyaluronzuur Vermindering van de rimpelvorming

Meer weten over de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Dermage skinclinic werkzaam in regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer.