Hydropeptide behandeling

  • Altijd een gratis intakegesprek
  • Gespecialiseerde huidspecialisten
  • Ruime ervaring
  • Allernieuwste technieken

Pak huidveroudering effectief aan met HydroPeptide®! THE ANTI-AGING AUTHORITY

Een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral onmiddellijk resultaat geeft. Elke HydroPeptide® huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van uw huid.
Een vette huid, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is uw huid gladder en egaler. Fijne lijntjes zijn verzacht dankzij de botox-achtige neuropeptiden. Vitaminen en antioxidanten geven je huid meer weerstand. U loopt bij ons de deur uit met een jongere, zachtere en stralende huid. Dat kan in uw directe omgeving niet onopgemerkt blijven.

Hebt u binnenkort een feest of belangrijke presentatie, vraag ons dan naar een kuur om de huid voor te bereiden. Zo’n kuur geeft uw huid een ware anti-aging boost. Een kuur herstelt de huid ook na een periode van stress of ziekte.

Voor een blijvend resultaat raden wij u graag de juiste HydroPeptide® -producten aan voor thuisgebruik. Wilt u ook het wauw-effect? Boek dan nu een afspraak bij ons voor een gratis intake of HydroPeptide kennismakingsbehandeling.

Dermage skinclinic werkzaam in regio: Den Haag, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer.