Cryolipolyse behandeling

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Dermage Skinclinic Nootdorp voor een cryolipolyse behandeling

Zoekt u een schoonheidssalon voor een cryolipolyse behandeling? Kom langs bij Dermage Skinclinic Nootdorp. Wij zijn dé expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Bij ons kunt u terecht voor een cryolipolyse behandeling, de nieuwste techniek om vet blijvend te verwijderen. Met de zogenaamde Body-wizard pakken wij uw probleemgebieden zoals buik, lovehandles, armen, benen en rug aan. Lees snel verder voor meer informatie over de behandeling. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om direct een afspraak te maken voor de behandeling in onze schoonheidssalon.

Microdermabrasie

Een cryolipolyse behandeling

In onze schoonheidssalon in Nootdorp kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen waaronder cryolipolyse, oftewel freezesculpting. Het is een innovatieve techniek waarbij vetcellen worden bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf worden afgevoerd. We gebruiken hiervoor de zogenaamde Body-wizard. Deze maakt het mogelijk om zonder operatie uw vetcellen te verwijderen. Een behandeling duurt zelfs maar één uur! We pakken de verschillende probleemzones aan zoals buik, rug, armen, benen en lovehandles.

Hoe werkt cryolipolyse

Het onderliggende vetweefsel wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicaties. Het tast het oppervlakkige huidweefsel niet aan, de vetcellen daarentegen kunnen niet tegen deze kou. De kou zorgt ervoor dat er een natuurlijk verwijderingsproces in gang wordt gezet. Het maakt de vetlaag geleidelijk dunner. Door het verminderde aantal vetcellen, is er een zichtbare vermindering van vetophopingen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Meer weten over het proces? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Het resultaat

Het resultaat is meestal na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na cryolipolyse doorgaan met het afvoeren van afgebroken vetcellen. Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%. Meestal zijn er slechts drie behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Tussen de behandelingen ligt een periode van ongeveer 10 tot 12 weken. We combineren het met een verstevigend en vetafdrijvend serum dat op de behandelde zone wordt aangebracht en ingemasseerd.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over freezesculpting? Of wilt u direct een afspraak bij ons maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003 of te mailen via joke@dermage.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een cryolipolyse behandeling in onze schoonheidssalon in Nootdorp.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn