IPL ontharen

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

IPL ontharen bij Dermage Skinclinic Nootdorp

Zoekt u een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor IPL ontharen? Dan bent u bij Dermage Skinclinic Nootdorp aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor de huid. We combineren onze behandelingen met (medische) huidproducten van de beste kwaliteit en zorgen zo voor huidverjonging en huidverbetering. Wilt u uw huidproblemen effectief laten aanpakken? Of wilt u definitief ontharen? Dan is een IPL behandeling precies wat u zoekt. Lees verder voor meer informatie over deze behandeling. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Schoonheidsbehandeling

Wat is IPL ontharen?

IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light, dit betekent ook wel intense lichtflits. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een zeer krachtige xenonlamp die lichtflitsen op de huid schiet. En wordt een filter ingezet die de specifieke werking van het apparaat bepaald. Zo kunt u definitief ontharen of huidverjonging realiseren. In onze schoonheidssalon in Nootdorp maken wij gebruik van de Bentlon IPL. Bel of mail ons als u meer wilt weten over dit apparaat en het effect.

Het aanpakken van huidproblemen

De Bentlon IPL die door onze schoonheidsspecialist in Nootdorp wordt gebruikt, kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Door gebruik te maken van verschillende filters, kan hij worden toegepast bij:

 • Verwijderen van lichaamshaar
 • Het behandelen van acne
 • Couperose
 • Pigmentvlekken

Welke huidproblemen wilt u laten aanpakken met behulp van IPL? Neem gerust contact met ons op voor advies of plan direct een gratis intakegesprek in met onze schoonheidsspecialist. Wij bekijken dan uw huidconditie en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

De werking van IPL

Wanneer u bij ons komt voor een behandeling IPL ontharen, zult u de flitsen voelen als kleine tikjes op de huid. Dit duurt slechts een fractie van een seconde. De energie van de sterke lichtbundel wordt opgenomen door het pigment van de haren of de huid. Er kunnen verschillende behandelingen worden uitgevoerd wat zorgt voor een zeer effectief resultaat. Ook goed om te weten is dat een IPL behandeling geen negatieve bijwerkingen heeft. In onze schoonheidssalon maken wij gebruik van veilige, krachtige en geavanceerde apparatuur. Hiermee zorgen wij voor een optimaal resultaat.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak direct een afspraak

Wilt u ook een afspraak maken bij onze schoonheidsspecialiste voor IPL ontharen? Heeft u behoefte aan meer informatie over de behandeling? Of wilt u een gratis intakegesprek inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003 of te mailen via joke@dermage.nl. Onze schoonheidsspecialist informeert u dan graag verder over IPL ontharen en voorziet u van advies op maat.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn