Vet bevriezen = vet verliezen

Kennismakingsaanbieding 1e plaatsing: €98,- [i.p.v. €175,-]

Over ons

Dermage Skinclinic Nootdorp, deze naam bevat alles waar wij voor staan.

  • Dermage, leeftijd van de huid. Antiaging dat is wat wij doen. Met de juiste zorg voor uw huid vandaag, kunt u ervoor zorgen dat u er morgen jonger uitziet dan gisteren. Mooi natuurlijk ouder worden met een gezonde en stralende huid.
  • Skinclinic, net dat beetje meer dan een “gewone”gezichtsbehandeling. De speciaalbehandelingen zoals diepte peelingen, verwijderen van huidoneffenheden (adertjes, fibromen, bloedblaasjes etc.) wij werken met hoog geconcentreerde werkstoffen, cosmeceuticals i.p.v. huidverzorging. Klinisch redeneren: wij analyseren en bieden passende oplossingen voor huidproblemen zoals acne en rosacea.
  • Nootdorp, omdat daar de salon is gevestigd. Wij werken samen met Nootdorpse ondernemers zoals Jacqueline van den Akker - specialiste Permanente Make-up en Raymond de Zeeuw - cosmetisch arts.

Verwacht u echt resultaat? Dat kunnen we niet bereiken met een klassieke standaard gezichtsbehandeling. Als u echt van uw “huidproblemen” af wil, dan hebben wij de oplossing voor u. Wij willen graag samenwerken met u om het gewenste resultaat te bereiken. Wij hebben ook uw inzet nodig voor de beste resultaten.

Ik kijk uit naar onze 1e kennismaking in de salon.

Met vriendelijke groet,

Joke Mokveld

Over ons

Joke Mokveld

Schoonheidsspecialiste, allround huidverbeteringsspecialiste en eigenaresse van Dermage Skinclinic Nootdorp

lees verder

Noëlle Geest

Schoonheidsspecialiste en allround huidverbeteringsspecialiste

lees verder

Jacqueline van den Akker

Permanente make-up specialiste Tevens hairstyliste, visagiste en eigenaresse Beautique Jacqueline

lees verder

Raymond de Zeeuw

Cosmetisch arts

lees verder
Volg ons op facebook