Schoonheidssalon Nootdorp

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Dermage Skinclinic, de schoonheidssalon in Nootdorp

Op zoek naar een schoonheidssalon in Nootdorp voor een behandeling? Maak kennis met Dermage Skinclinic Nootdorp, de expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste die net dat beetje meer biedt dan een gewone gezichtsbehandeling. De behandeling die wij toepassen wordt toegespitst op uw huidconditie. Op deze manier kunnen we effectief voor een oplossing zorgen. Door gebruik te maken van (medische) huidproducten, zorgen wij voor een prachtige, stralende huid. Meer weten over onze behandelingen en de mogelijkheden in onze schoonheidssalon in Nootdorp? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Microdermabrasie

Bezoek onze schoonheidssalon in Nootdorp

Heeft u te maken met huidproblemen als acne, couperose of rosacea? Dan is dit uiteraard erg vervelend. Gelukkig kunt u bij Dermage Skinclinic Nootdorp terecht voor een passende behandeling. Wij zorgen er met de juiste behandeling voor dat uw huid weer gaat stralen. Om het beste resultaat te kunnen behalen, maken wij enkel gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals. De combinatie van een passende behandeling en de juiste producten zorgt ervoor dat uw huidproblemen al snel verleden tijd zijn. De behandelingen in onze schoonheidssalon in Nootdorp worden uitgevoerd door onze ervaren en kundige schoonheidsspecialistes. Daarnaast werken wij samen met een cosmetisch arts, Raymond de Zeeuw.

De verschillende behandelingen die wij aanbieden

Welke behandeling kiest u in onze schoonheidssalon in Nootdorp? Wij voeren onder andere de volgende behandelingen uit:

Voor meer informatie over een specifieke behandeling kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Plan een Intakegesprek met onze schoonheidsspecialist

Voordat we kunnen starten met een behandeling, is het van belang dat we meer weten over de conditie van uw huid. Daarom wordt er eerst een intake met u ingepland. Tijdens deze intake bekijkt de schoonheidsspecialist uw huid. Op basis van deze huidanalyse wordt bepaald welke behandeling aansluit bij uw wensen en behoeftes. Wilt u na het intakegesprek direct een behandeling laten uitvoeren? Dat kan ook! Combineer dan het intakegesprek met een behandeling.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken in onze schoonheidssalon in Nootdorp? Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 015-8893003. Mailen kan ook naar joke@dermage.nl. Wij horen dan graag uw wensen voor een behandeling bij ons schoonheidssalon in Nootdorp.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn