Schoonheidsspecialist Den Haag

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Dermage, de schoonheidsspecialist in regio Den Haag

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in Den Haag of omgeving? Maak kennis met Dermage Skinclinic. Wij zijn expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Wij zorgen ervoor dat u middels onze behandelingen met een gezonde en stralende huid ouder wordt. In onze schoonheidssalon vindt u alleen de beste (medische) huidproducten, zodat wij effectief uw huidproblemen kunnen aanpakken. Maak vandaag nog een afspraak met ons in Den Haag voor een body-wizard cryolipolyse, facial, peeling of microdermabrasie behandeling.

Microdermabrasie

Maak kennis met de schoonheidsspecialist van Den Haag

Dermage, oftewel de leeftijd van de huid, is waar wij ons onder andere op focussen. Wij willen er met de juiste behandeling van uw huid voor zorgen dat u er morgen jonger uitziet dan gisteren. Wij bieden net dat beetje meer dan een gewone gezichtsbehandeling. Zo werken wij met hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals in plaats van huidverzorging. Voor ieder probleem gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Of dat u nu te maken heeft met acne of rosacea. Onze goed opgeleide specialisten gaan graag met u aan de slag. Tevens werken wij samen met een cosmetisch arts, Raymond de Zeeuw.

De verschillende behandelingen in onze schoonheidssalon

Wanneer u op zoek bent naar een schoonheidsspecialist in Den Haag of omgeving, bent u bij Dermage Skinclinic aan het juiste adres. U kunt in onze schoonheidssalon in Nootdorp voor verschillende behandelingen terecht. Wij zetten ze voor u op een rij:

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Intakegesprek met onze schoonheidsspecialist in Den Haag

Voordat we aan de slag gaan met een behandeling, zullen we eerste bekijken wat uw huid op dat moment nodig heeft. Wij bieden bij Dermage Skinclinic namelijk geen standaard behandelingen aan. Plan daarom vooraf een gratis intakegesprek in. Onze specialist bekijkt uw huidconditie en bepaalt vervolgens samen met u welke behandeling aansluit bij uw behoeftes. U kunt ook direct kiezen voor een intake in combinatie met een behandeling.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak met ons

Bent u benieuwd naar wat onze schoonheidsspecialist u in Den Haag kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een gratis intakegesprek af te spreken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 015-8893003 of e-mailadres joke@dermage.nl. Ook voor advies of vragen kunt u altijd bij ons aankloppen. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialist in Den Haag of omgeving.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn