Schoonheidsspecialist Nootdorp

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist in Nootdorp

Bent u op zoek naar een kundige schoonheidsspecialist in Nootdorp? Dermage Skinclinic Nootdorp helpt u graag. In onze mooie schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Ons doel is om uw huid met de juiste behandeling gezond en stralend ouder te laten worden. Hierbij maken wij gebruik van verschillende (medische) huidproducten van de beste kwaliteit. Met de juiste producten en een passende behandeling pakken wij doeltreffend uw huidproblemen aan. Meer weten over een body-wizard cryolipolyse, facial, peeling of microdermabrasie behandeling door onze schoonheidsspecialist in Nootdorp? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Schoonheidsbehandeling

Kies voor een behandeling door onze schoonheidsspecialist

Wie droomt er nu niet van een stralende huid waarmee u prachtig ouder wordt. Dermage Skinclinic zorgt er met de juiste behandeling voor dat u er morgen jonger uitziet dan gisteren. In onze schoonheidssalon in Nootdorp bieden wij namelijk geen ‘gewone’ gezichtsbehandelingen. Onze behandelingen zijn helemaal toegespitst op de behoeftes van uw huid. Door te werken met hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals in plaats van huidverzorging, bereiken we het resultaat dat we voor ogen hebben. Huidproblemen als acne en rosacea worden op deze manier effectief aangepakt.

De verschillende behandelingen in onze schoonheidssalon

Onze schoonheidsspecialist in Nootdorp kan verschillende soorten behandelingen uitvoeren. Daarnaast werken wij samen met een cosmetisch arts. Wij bieden u onder andere het volgende:

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Het intakegesprek met onze schoonheidsspecialist

Wanneer u contact met ons opneemt, starten we nog niet direct met een behandeling. Eerst zal er namelijk een intakegesprek plaatsvinden in Nootdorp. Tijdens dit intakegesprek bekijkt de schoonheidsspecialist uitvoerig uw huid. Aan de hand van uw huidconditie bepalen we welke behandeling de juiste is. Wilt u na het intakegesprek ook direct een behandeling uit laten voeren? Combineer de intake dan met een behandeling.

dermage-behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen

Maak een afspraak met ons

Wilt u ook graag een behandeling ondergaan bij onze schoonheidsspecialist in Nootdorp? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bel ons via telefoonnummer 015-8893003 of mail naar joke@dermage.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies op maat of het stellen van een vraag. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor een behandeling door onze schoonheidsspecialist in Nootdorp.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn