Schoonheidsspecialist Zoetermeer

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Bezoek onze schoonheidsspecialist in regio Zoetermeer

Wanneer u op zoek bent naar een schoonheidsspecialist in omgeving Zoetermeer, zit u helemaal goed bij Dermage Skinclinic Nootdorp. Onze schoonheidssalon gevestigd in Nootdorp is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat uw huidproblemen effectief worden aangepakt. Wij nemen uw huid onder de loep en bespreken graag de mogelijkheden met u. Zo bieden wij onder andere body-wizard cryolipolyse, facial, peeling of een microdermabrasie behandeling aan. Tijdens de behandeling gebruiken wij enkel (medische) huidproducten van de beste kwaliteit. Met deze aanpak zorgen wij voor een prachtige, stralende huid. Meer weten over de werkwijze van onze schoonheidsspecialist in omgeving Zoetermeer? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om een gratis intakegesprek af te spreken.

Schoonheidssalon

Maak kennis met de schoonheidsspecialist in omgeving Zoetermeer

Wilt u met een gezonde en stralende huid mooi ouder worden? Dan kan onze schoonheidsspecialist in regio Zoetermeer u daarbij helpen. Wij bieden namelijk net het beetje meer dan een gewone gezichtsbehandeling. In onze schoonheidssalon geven wij verschillende behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Door gebruik te maken van moderne apparatuur bereiken wij betere resultaten. Daarnaast werken wij met hoog geconcentreerde werkstoffen en cosmeceuticals in plaats van huidverzorging. Op deze manier kunnen wij effectief uw huidproblemen aanpakken.

Een passende behandeling in onze schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon worden verschillende soorten behandelingen aangeboden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige schoonheidsspecialistes of door onze cosmetisch arts. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Het intakegesprek met onze schoonheidsspecialist

Weet u niet goed welke behandeling u moet kiezen? Dan raden wij aan om een gratis intakegesprek bij ons af te spreken. Tijdens dit intakegesprek bekijkt onze schoonheidsspecialist wat uw huid op dat moment nodig heeft. Wij bieden namelijk geen standaard behandelingen, maar voeren een behandeling uit die voldoet aan uw wensen en aansluit op uw huidconditie. Combineer het intakegesprek met een behandeling, wanneer u na de huidanalyse direct behandeld wilt worden. Voor meer informatie over het gratis intakegesprek bij onze schoonheidsspecialist in Zoetermeer neemt u direct contact met ons op.

permanente-make-up

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialist in Zoetermeer? Of heeft u vragen over de verschillende behandelingen die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003 of te mailen via joke@dermage.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialist in regio Zoetermeer.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn