Vet/vetcellen bevriezen

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken

Veilig vet bevriezen bij Dermage Skinclinic Nootdorp

Wilt u veilig en effectief vetcellen laten bevriezen? Dan bent u bij Dermage Skinclinic Nootdorp aan het juiste adres. U kunt bij onze schoonheidssalon in Nootdorp terecht voor verschillende soorten behandelingen, waaronder vetcellen bevriezen, ook wel cryolipolyse genoemd. Door gebruik te maken van de Body-wizard, een van de nieuwste technieken, kunnen wij vet blijvende verwijderen. We kunnen op deze manier al uw probleemgebieden aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan buik, lovehandles, armen, benen en rug. Heeft u behoefte aan meer informatie over deze behandeling? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u voor info of het maken van een afspraak ook direct bellen of mailen.

Microdermabrasie

Vetcellen laten bevriezen

Maakt u een afspraak bij onze schoonheidssalon in Nootdorp, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten behandelingen. Een van deze behandelingen is cryolipolyse, oftewel freezesculpting, of het bevriezen van vetcellen. Deze innovatieve techniek wordt ingezet om vet te bevriezen, waarna het op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Tijdens het proces maken we gebruik van de Body-wizard. Dit apparaat maakt het mogelijk om zonder een operatie vetcellen te verwijderen. We pakken tijdens de behandeling van een uur uw verschillende probleemzones aan zoals de buik, rug, armen, benen en lovehandles.

De werking van cryolipolyse

Tijdens de behandeling worden non-invasieve applicaties gebruikt om het onderliggende weefsel nauwkeurig te koelen. De onderliggende vetcellen kunnen niet tegen de kou. Het oppervlakkige huidweefsel daarentegen wordt niet aangetast. Met de kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in het lichaam in gang gezet. Dit zorgt ervoor dat de vetlaag geleidelijk dunner wordt. Na verloop van tijd zullen de vetophopingen zichtbaar verminderen. Wilt u meer weten over onze werkwijze en het proces? Bel of mail ons dan! Onze specialisten informeren u graag verder.

skincare producten van schoonheidsspecialist Dermage

Image skincare

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Wilt u een gezonde huid (behouden), zonbeschadiging vervagen en uw huid er jonger uit laten zien? Huidverzorging van IMAGE Skincare maakt de huid strakker, jonger en gezonder.

Het resultaat van vet bevriezen

Na een periode van twee tot vier maanden is het resultaat duidelijk zichtbaar. Nog vier tot zes maanden na het vet bevriezen blijft het lichaam doorgaan met het afvoeren van afgebroken vetcellen. Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%. Kiest u voor cryolipolyse, dan heeft u meestal aan drie behandelingen genoeg om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen houden we over het algemeen een periode van ongeveer 10 tot 12 weken aan. Voor het beste resultaat combineren we de behandeling met een verstevigend en vetafdrijvend serum dat op de behandelde zone wordt aangebracht en ingemasseerd.

permanente-make-up

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over vetcellen bevriezen bij onze schoonheidssalon in Nootdorp? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-8893003 of te mailen via joke@dermage.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u om veilig vet te bevriezen bij onze schoonheidsspecialist in Nootdorp.

Kom langs in onze salon

 • Altijd een gratis intakegesprek
 • Gespecialiseerde huidspecialisten
 • Ruime ervaring
 • Allernieuwste technieken
Online afspraak maken

  Meer informatie

  Heeft u vragen over een behandeling of een van onze producten.
  Wij helpen u graag verder.


  Onze productlijn